RIDE ~ 8 (del 2)

var tvungen att dela upp detta kapitel i 2-4 delar. om ni inte fattade det Savannah sa till Liam .. så var det meningen hihi. ni får ju ej veta hemligheten... än.
  
Jag satte på mig ett par vita shorts och en blus jag köpte idag. Ett bälte och sedan drog jag på lite basic smink, läppglans och rouge. Jag kände mig snygg och redo att köra.
Jag hade några sedlar i bakfickan när Harry knackade på min dörr. Jag öppnade och log när jag såg honom.
'' Hey! You look great. '', sa han och log stort. Han själv hade en snäv t-shirt, hängiga jeans och en mössa.
'' You too. '', sa jag och flinade och kysste honom.
'' So Ed Sheeran, Rihanna, Calvin Harris and Rita Ora is coming tonight. And not only. A lot more. So it's going to be really fun. Actually I hate rollercoasters. '', bekände Harry och jag log stort.
'' That's okay. We don't have to ride them all. We cal also just chill and do some funny things. Take photos. Caraoke. There's booths you know. And eat of course! '', sa jag och satte på mig mina vita, låga Converse.
'' Liam! '', skrek min mamma. Hon kom gående till dörren och sedan häpnade hon och drog undan några blonda hårslingor ur ögonen.
'' Oh .. Harry! '', sa hon inte lika glatt.
'' Hello mrs Kingfield. ''
'' I thought .. what? '', sa mamma förvånat. Jag reste mig snabbt och tog tag i Harry's arm.
'' Let's go, Styles. '', sa jag stelt och blängde på mamma. Jag och hon hade nog en helt okej relation. Jag levde definitivt inte upp till alla hennes jävla förväntningar, men jag hade åtminstone höga betyg. Men hon skulle nog aldrig förlåta mig för att jag inte skulle gå på college i år.
'' Can I just borrow her, Styles? '', skrattade mamma och tog hårt tag i min arm.
'' Vad i helvete håller du på med? '', muttrade hon lågt.
'' Jag ska ut. '', fräste jag och ryckte åt mig min arm.
'' Vadå ut? Vart tror du att du ska? ''
'' Ut! Vad är det du inte förstår? ''
'' Vart är Liam? ''
Harry kollade underligt när han hörde Liam's namn.
'' Jag vettefan vart han är! Jag måste inte vara med honom hela tiden! ''
'' Gör du det här för att reta upp mig? Har du inte gjort det tillräckligt - med college? ''
'' Jag ska ut, nu. Är det okej, mamma? ''
Hon spände blicken i mig.
'' Nej. Du går ingenstans ikväll. ''
'' Tack! '', sa jag och så log jag stort.
'' Ursäkta? ''
Jag gick fort till köket, tog ett glas och hällde vatten i det. Hon granskade varje steg jag tog.
'' Du är ju helt sinnessjuk, Nathalie! Tror du att du går någonstans? Jag börjar för fan bli trött på den här jävla attityden! '', skrek hon.
'' Wait, Harry. '', sa jag och så log jag vänligt. Jag drack en klunk och sprang snabbt in i rummet. De nya underkläderna var redan på och Stacy hade redan packat ner det andra. I min stora handväska låg ett sött Snobben nattline, tandborste och kläder till morgondagen. Just in case you'll sleep at his place - hade Stacy sagt.
Jag tog väskan och gick förbi mamma, fortfarande höll jag glaset i handen.
'' Du tror inte att du ska någonstans, va? '', fräste mamma.
'' Men kan du lägga av! Bara för att du är min mamma betyder det inte att du kan komma in när jag är 18 år och tro att du kan bestämma över mig! ''
Slap. Hon örfilade mig. Jag fick panik. Jag kastade vattnet på henne, och kastade glaset mot ett fönster. Jag var så arg. Jag hörde glas krossa och hon skrek högt.
'' Run, Harry! '', skrek jag och så sprang jag mot honom, tog hans hand och släpade honom ner för trapporna.
'' Why does my family suck? '', frågade jag honom och suckade.
'' Stop. That wasn't awkard at all. '', sa han med ironi i rösten.
'' Sorry for that. Can I sleep at your place? '' Det fick honom att le stort.
'' Yes! I got my driver. You can leave the bag in the car. ''
'' You're the best, Harry. ''
'' I know. Let's go!! ''
Jag satte på mig en tight baseball tröja med blåa ärmar. Jag och Savannah skulle matcha. Det skulle vara enkelt men snyggt. Jag hade frågat om hon ville gå med mig till tivolit. Det var en ganska stor grej ändå, att gå till tivolit med en dejt.
För natt tivolit var precis rätt sätt att säga att man ville att saker skulle vara seriöst. Då skulle man hålla hand under de läskiga banorna, kyssas i kyssbåset, köpa de fåniga bilderna från en bana där man åkte upp och ner och förstås bli tillsagd att behålla kläderna i kärleksbåten. Vinna söta djur till tjejen man ville vara med, titta på när banden uppträde - ja, tivolit var precis rätt sätt att säga det.
Och dit skulle Lee med .. ja, med Harry. Mina bästa vänner dejtade. Eller Lee kanske inte bara var min bästa vän. Jag förstod inte. Hur kunde jag varit så blind? Förstås gillade jag Savannah, men hon var inte som Lee. Hon var ytlig, elak och självupptagen.
Och efter sidan hon visat bara timmar sedan .. så kände jag att hon hade makt över mig. Hon ville såra Lee, jag ville skydda Lee. Det var så svårt att tillfredsställa min älskade Lee, utan att hon skulle bli sårad på kuppen.
Jag hatade varje del av mig själv som skadade Lee, och just nu var det alla delar av mig. Var jag tillsammans med Savannah, skadade jag henne. Men om jag inte var tillsammans med Savannah, skulle dom skada henne.
Jag skulle skadda henne oavsett. Det gjorde mig .. ond.
Jag låste lägenheten och lyckades få en taxi innan någon hann fota mig. Jag satt med bister min i taxin. Jag skulle möta Savannah där.
 
'' Liam! '', tjöt hon och kastade sig upp i min famn. Jag log falskt och stort och kramade henne tillbaka. Hon hade korta minishorts och baseboll tröjan satt på tok för tajt.
Jag hade precis kommit in i tivolit, och Savannah hade tydligen bevakat ingången.
'' People are glaring at us. '', mumlade jag.
'' That's only because ... '', skrek hon högt och sedan ersattes den fejkade glädjen till en stel, robot röst som väste: '' We're the perfect couple. You need to be a better acter, Liam. Laugh, smile, grope and kiss. Say that I'm looking good. And look at me with love in your eyes when you see her. ''
'' How can I look on you with love, when I don't like you at all? '', sa jag och flinade. Jag hatade henne inte. Liam hatade ingen.
'' Figure that out, beauty. Look at me! ''
Jag tittade på henne med en bister min.
'' Pretend that I'm her. '', sa hon. Jag märkte att hon svalde sin stolthet. Bara för att detta skulle se bra ut. Jag tittade länge på henne. Gjorde om de blonda vågorna till turkosa lockar. Hennes blågråa ögon blev klarblåa och hon såg ut som Lee.
Jag log stort och sedan tittade jag ner på Savannah. Jag kysste henne mjukt, sedan intensivare. Det blev nog mer till ett strul, eftersom mina händer var innanför hennes tröja. Sedan drog hon sig ifrån mig och log brett.
'' That was good, Liam. I didn't knew you could kiss someone like that. And Nathalie is watching us. I love to see her broken. But she's holding her face really good. It almost looks like she doesn't care. ''
'' Lee .. she .. sa .. she saw us? '', viskade jag.
'' Yes. Now she's hugging Harry. This is a really fun game, right Liam? '' Jag svarade inte, och då tittade Savannah stenhårt på mig.
'' Right! Super! ''
'' When will you learn, Liam? Let's go too the kissing booth! ''
Hon förde mig iväg till kyss båset och jag såg turkosa lockar framför mig.
'' 4 tickets too the kissing booth! '', sa Savannah och Lee vände sig bak.
'' Lee! '', sa hon halv glatt.
'' Lee! '', sa jag lite gladare än jag borde eftersom Savannah blängde på mig.
'' No talking here. '', sa en tjej och sedan blev det mörkt. Ögonbindel. Någon förde sakta in mig i båset.
'' 5 minutes. Start kissing. The lights will turn on the last minute. '', sa troligen samma tjej som bett oss vara tysta. Sedan drog hon av ögonbindeln, men det var fortfarande bäckmörkt.
'' Do I have to kiss you? '', suckade jag.
Jag fick inget svar. Men en hand började leka med lockarna som krusade sig vid min nacke. Det kittlades och jag ville inte göra Savannah besviken. Jag drog henne mot mig och kysste henne, tänkte att hon var Lee. Det funkade. Hon luktade precis som Lee, kanel och vaniljstänger blandat med snö. Typ.
Jag la händerna på Savannah's höfter och hon tryckte sig mot oss. Det fanns inget mellanrum mellan våra kroppar. Våra tungor njöt av varandras sällskap. Min mage pirrade. När hennes mjuka hud rörde min, kände jag mig lycklig. Kanske var jag faktiskt kär i Savannah. Kanske gjorde hennes ondska mig lycklig.
Mina ögon sved till när lamporna började tona in. Jag la händerna för ögonen, drog sedan bort dem och kollade på Savannah. Savannah var inte där.
Lee stod där. Med handen över munnen.
'' Oh my .. Liam. What .. did .. what just happenend? '', viskade hon.
'' I didn't .. I didn't knew it was you! ''
Hon tittade på mig länge med tårfyllda ögon.
'' I knew it was you. '', sa hon och sedan gick hon snabbt ut.

Kommentarer
Postat av: Stephanie ;)

Så jävla super OMG BRAAAAA!!! Meeeeeer <3

Svar: åhh tack! :D <3
sera k

2013-03-03 @ 17:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0