CHAPTER TWENTYFOUR - LITTLE THINGS

gash ..oh .. tror detta är näst sista kapitlet i denna novell. så njut när ni kan haha. svarat på era kommentarer som vanligt :* ska göra två inlägg snart med lite tips :)

Klänningen satt perfekt. Allt var perfekt. Mitt hjärta dunkade hårt. Jag skulle gifta mig.
Alla mina sparpengar hade gått åt bröllopsklänning, att flytta mina föräldrar på två dagar till London och allt sådant där.
'' Let's go. '', sa pappa med brytning. Jag ställde mig upp, och han tog armkrok med mig.
'' I can't believe this is happening. '', viskade jag. Vi började gå. Och så fort jag kom ut möttes jag av blickar. Först Jake's blick. Han log, han tyckte uppenbart att jag var vacker. Vi hade trott att vi skulle stå på altaret, ha så fel.
Jag tittade på först Liam, som stod längst ut och log stort. Bredvid honom stod Zayn. Bredvid Zayn, stod Niall. Och bredvid min framtida man, stod Louis.
Som vanligt hade han lockigt, stort hår. Och hans ansikte sken, han såg uppriktigt glad ut. Ingen kyrka tyvärr, vi var på en strand. Precis som vi båda ville. Sand under fötterna, för skor var inte för vårt bröllop. Vårt bröllop var frihet.
Ingen präst, men Harry's riktiga pappa drog några korta visor.
Först sa Harry det han skulle. Och sedan var det min tur.
'' From this day on, I choose you, my beloved Harry, to be my husband.To live with you and laugh with you; to stand by your side, and sleep in your arms; to be joy to your heart, and food for your soul; to bring out the best in you always, and, for you, to be the most that I can. I promise to laugh with you in good times, to struggle with you in bad; to solace you when you are downhearted; to wipe your tears with my hands; to comfort you with my body; to mirror you with my soul; to share with you all my riches and honours; to play with you as much as I can until we grow old; and, still loving each other sweetly and gladly, our lives shall come to an end. And all this, because I love you Harry Edward Styles. '', sa jag.
'' You can now kiss the bride. '', sa Harry's pappa. Och så kyss, applåder. Vi var äntligen förenade. Nu fanns det ingen som kunde bryta på oss.
 
----------------------------------------------------
i nästa kapitel får ni reda på vad som hände .. hur hon valde. etc. ^^

CHAPTER TWENTYTHREE - LITTLE THINGS

duuu säg grattis till Deniz, för idag fyller hon år!! den riktiga Deniz, som novellen handlar om alltså. BIG CONGRATZ TOO YOU NIZNIZ! :)))))))) KOLLA INLÄGG CHAPTER 22 - SVARAT PÅ LITE KOMMENTARER! PUSS :')
LYSSNA PÅ DENNA LÅT NÄR NI LÄSER OK OK TACK
 
 
 

Jag låg ensam i Niall's lägenhet. Jag hade aldrig varit där, mest hos Harry och Liam. Jag skulle gifta mig. Jag hade en ring på mitt finger. 
'' Babe, I gotta go but let's get married the 19. '', sa Niall. Han var påklädd och kom in i rummet med ett brett leende.
'' Niall, it's the 16 today? '', sa jag. 2 dagar? Var han galen?
'' I know! We'll start arrange it tomorrow. '', sa han och log.
'' Okay. See you soon babe. '', sa han och skickade en släng kyss. Jag hörde när dörren slängde igen och gick ut i en tröja och trosor för att göra frukost.
Niall's kök var ... det var obekant. Jag visste inte vart något låg och jag hade inte ens tagit fram äggen förrän dörren öppnades.
'' Niall? You're already back .. Where the hell are the eggs? '', frågade jag.
'' Deniz.. '', svarade en röst. Inte Niall's. Jag vände mig om och där stod han.
'' Harry. I said no. '', fräste jag. Så fort jag såg honom ville jag gråta. Vad hade jag gjort?
'' I know you said no. But I love you. Don't you understand? I'm not Niall. I'm going to fight for you. ''
'' Niall would fight for me to. ''
'' Would he? Really? Then where is he? I love you. I have a letter. My friend helped me to write it. Just for you. Read it. Can I just have a kiss first? Because if you choose Niall .. one last time. Please? ''
Jag sprang fram till honom. Han tog mig i sina armar. Och sen tittade jag på honom länge, tills ögones tårades. Han smekte min kind, och vi bara såg varandra i ögonen.
'' If I had sex with you. I'd like to remember it. I'm sorry that we didn't have time for that. '', viskade han. Och våra läppar möttes. Det var så länge sen, att det kändes konstigt. Han var så olik Niall, han hade ostyrliga lockar i nacken som mina fingrar ivrigt lekte med.
Han var bara inte alls som Niall. Och jag visste inte om det var bra eller dåligt.
Till slut slet vi oss ifrån varandra, och han lämnade mig med ett stint leende. Jag tog brevet han gett mig, rev upp det och började läsa.  (brevet blir på svenska, enklast så xD)
 
Hej Deniz. Deniz. Vilket vackert namn va?
Minns du första gången vi träffades - då sa jag så. Vi har känt varandra i snart ett år. Ändå är mina känslor så starka för dig. Är det sjukt? Ja. Ganska. Men det är omöjligt att inte ha känslor för dig. Omöjligt för mig i alla fall.
 
Första gången vi träffades - jag kom in före dig. Alla andra killarna ville festa. Jag och Louis var de enda som hade körkort, och Louis ville verkligen festa. Så jag fick hålla mig nykter. Varför åkte vi inte taxi? En av oss borde vara nykter så vi andra inte gör något dumt. Min tur denna gång.
Först kom det in en snygg tjej. Hon hade med sig två kompisar. Hon hette Sera, fick jag reda på senare. Men sedan tog något annat min blick ... hela min uppmärksamhet. Hela mitt huvud. Det var du. Du var vacker. Du hade röda ögon, utsmetat smink och mörkgröna jeans och en för stor tröja. Du var så vacker.
Alla andra i rummet hade åtminstone tre kg smink, och där kom du ... Jag var tvungen att prata med dig. Din röst var så vacker. Du var så vacker. Jag fick ditt nummer. Jag var lycklig.
 
Jag skrattade till. Hade jag haft utsmetat smink? Usch. Jag fortsatte med brevet.
 
Andra gången vi träffades fick jag ringa dig. Jag satt i minst en timme och stirrade på mobilen, skrev ner olika coola saker jag kunde säga. Jag har alltid varit självsäker, men det kändes som att varenda ord vägde olika mycket och det måste vara en jämn vikt när det gällde dig.
Taco - min favoriträtt var andra dejten. När du skulle in i bilen, kom någon. Jake. Ditt ex. Och du sa att jag var anledningen till att du inte var hemma och grät.
 
Jag hade sagt det. Och Niall var inte anledningen till att jag grät över Jake, Harry var det.
 
Kommer du ihåg när du var avundsjuk över Cher? Haha. Så känner jag om dig med Niall nu. Jag älskar dig. Jag hatar mig själv. Varför sa jag inte till dig att jag älskade dig? VARFÖR? Varför? Vad höll jag på med? Förlåt.
.Hur kunde jag göra så mot dig? Hur kunde jag? Hur kunde det här hända? Vi ... var det perfekta paret. Jag älskar dig. Jag älskar dig, Deniz. Jag vill att du ska heta Styles i efternamn. Jag älskar dig.
 
Jag grät hysteriskt. Mina ögon var röda. Vad skulle hända nu? Mobilen ringde.
'' Hallå? '', svarade jag utan att ens titta på skärmen. Allt var bara suddigt.
'' Ska du gifta dig med Niall? Hur kunde du inte ens berätta! ''
'' Sera, jag måste välja mellan Niall och Harry. Jag har valt Niall. ''
'' Lyssna på mig nu, riktigt noga. ''
 
Efter att ha pratat med Sera, var vi ute på stan. Kollade på klänningar. Klänning till bröllopet.
 
Jag grät. Och alla killarna var där, utom Niall.
'' He's not a part of us anymore. '', snörvlade jag. Han hade ignorerat oss noggrant.
'' I miss him. What happened? '', frågade Liam. Alla grät. Alla. Jag undrade om Niall också grät där han var.
'' I can't just let her go. '', viskade jag.
Jag visste att jag lät sjuk. Men.. jag älskade henne. Och hon kunde inte bara försvinna. Och särskilt inte till Niall, han var min bästa vän men ... något gjorde detta sjukt. Jag ville inte förlora dem båda.
Jag klarade inte att vara omringad av folk som trodde jag var idioter.
'' Only know you love her when you let her go. '', sa Louis. 
 
 
 

CHAPTER TWENTYTWO - LITTLE THINGS

MÅSTE BARA SÄGA TACK TILL TOVA OCH MALIN FÖR DERAS HÄRLIGA, STÄNDIGT KOMMENTERANDE!! älskar er så mycket, ni är så underbara. jag hoppas verkligen att ni gillar nästa kapitel! FOLKS JAG HAR SVARAT PÅ LITE KOMMENTARER SÅ KOLLA INLÄGGET DU KOMMENTERAT SÅ KANSKE DET FINNS ETT PERSONLIGT SVAR FRÅN MIG.
och juste, tack STEPHANIE för dina fina kommentarer. amg, jag fick panik när du skrev att du dog. kommentera om du lever. du måste leva, annars kan du inte läsa fattaruväl :( HAHAH omg skojar okej jag ska köpa NORMAL-piller på blocket.
älskar också dig där ute, för jag fattar inte hur jag kunde få just dig att läsa det meningslösa jag skriver. du är helt jävla otrolig, och om någon säger att du är dum eller ful kommer jag hemsöka den när jag dör.
'' Du är ful. ''
'' Nähä du. Håll käften, annars kommer Sera hemsöka dig när hon dör. ''
i detta kapitel kommer det hända lite asmycket!!! XOXOXO
BTW - VILL NI ATT JAG SKA GÖRA NÅGON VIDEOBLOGG ELLER NÅTT SHIT?

262455_1898339465069_8041722_n_largeJag stirrade ner på Harry.
'' Didn't... Didn't Niall call you? '', frågade jag. Han nickade.
'' He did call me. He did say that you kissed him in my own house. Yes. He did. ''
'' Then why ... why are you doing this? You are supposed to hate me! ''
'' I can't hate you. Maybe I wished I could, but my brain and heart ... they don't go together when it comes too you. No part of my body does. I can't hate you, I never will. Sorry. ''
'' Harry, why are you so perfect? ''
'' Is that a yes? ''
Hela mitt liv låg i om Harry skulle sätta på mig ringen eller inte. Det var nu, nu skulle jag tänka.
Niall: Jag skulle såra honom för livstid, särskilt efter orden jag sagt. Jag skulle också såra mig själv. Ett förhållande med Harry var allt jag ville, men nu när jag tänkte efter ... kändes det kanske bättre med Niall?
One Direction: Hela bandet skulle hata mig. One thing for sure. Fast till slut skulle de bli tvungna att acceptera mig.
Pressen: skulle ha bilder på mig kyssandes med Niall. Det skulle bli otroligt svårt att förklara. Men om jag och Niall gifte oss, skulle jag anses som player. Gifte jag mig med Harry, anses som player. Ingen skillnad egentligen.
Sera: skulle acceptera mitt val från båda hållen.
Mitt liv med Niall: fritt. Mycket jag älskar dig. Mycket mat. Mycket kärlek. Många barn. Vänta, vart kom barn in i bilden?
Mitt liv med Harry: exakt samma sak. Fast mer romantisk men mindre mat.
Jag: Var jag ens redo för det här? Mina föräldrar bodde inte i Storbrittanien och hade inte ens träffat varken Harry eller Niall - och nu skulle vi gifta oss. Men jag var redo, och jag hade varit redo att gifta mig sedan jag var femton. Jag hade längtat.
'' I need to take some air. '', sa jag till slut. Innan han hann svara skyndade jag mig ut till hissen, och sprang ner. Jag sprang ut ur porten, och var nära på att spy.
'' Deniz? What are you doing here? '', sa någon plötsligt. Fan. Jag snodde runt, där Niall stod leendes.
'' I'll ask you the same. ''
'' Waiting for you. Drive you home. ''
'' Meeting Harry. Niall, Harry just pro... '', började jag när Niall log, sjönk ner i snön och tog upp något från fickan.
Nu blev jag rejält stressad.
'' Deniz, do you want to marry me? ''
Om jag skulle spy, skulle jag spy nu när Niall öppnade asken med en silvrig, blänkade ring.
'' I'm cold. '', sa jag och började gå in. Till skillnad från Harry, följde Niall alltid efter mig.
Han ställde sig i porten och log.
'' Got to pee. '', ursäktade jag mig och sprang in i hissen. Sedan åkte jag upp till högsta våningen, och satt bara i hissen. Jag ville säga nej till dem båda. Men åt samma gång, ville jag inte det. Till slut drog jag efter andan, slöt ögonen och tänkte länge.
 
'' I'm sorry. I can't marry you. I love you, so, so much. But I don't think I'm the girl that ... that will make you smile just because you see me. '', sa jag ärligt. Han skrek. Och det var inte bara ett skrik, utan det var ett plågat skrik. Jag hatade mig själv.
'' I won't stop. I'm going to fight for you, until you'll be mine. ''
''  It's worthless. I'm worthless, so just ... don't. Take your time and find someone that you deserve. ''
~
'' I do. I do wanna marry you. '', sa jag och mötte hans ögon. Han log och kramade mig hårt.
'' I never thought ... I thought you'd choose him. '', sa han. Han grät.
'' Well, I didn't. ''
'' Deniz Horan. '', sa Niall till slut och kysste mig.
omg wat hur kunde hon välja niall :0
fast juste ... tävlingen gick ju så, att nu kan Harry röra, prata och kyssa Deniz hur mycket han vill. om dom ens kommer träffas? Deniz umgås helst inte med sina x. ASSÅ KAN FORTFARANDE INTE FATTA HUR HON VAKLDE NIALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HON OCH HARRY VAR MEANT-TO-BE. FAST NIALL OCH HON ÄR OCKSÅ MEANT-TO-BE. OMG HON SKA GIFTA SIG MED NIALL, THAT'S SO CUTE! :D
fast ändå ... det känns inte rätt att såra Harry. men jag kunde inte såra Niall ... men jag kan ej såra Harry... fml.

CHAPTER TWENTYONE - LITTEL THINGS

jag vet att jag sa 7 kommentarer .. men ni gav 6 och ni är så gulliga och underbara så JAPP - jag skriver ett till kapitel. nu blir det Harry's perspektiv.
fick en fråga hihi x)
Gillar du Justin Bieber?
- Alltså, jag är ingen belieber. Men jag har inget emot honom, och jag tycker han är jätte duktig och har riktigt bra låtar! :)
Jag ska försöka svara på ALLA kommentarer ni någon skrivit (115 olästa kommentarer ...). Så har du kommenterat ett inlägg, kolla inlägget du kommenterat så kanske jag har svarat. ÄLSKAR ER SÅ JFFLA MYCKET!! ♥♥♥


   
Jag stirrade på Niall. Min bästa vän? Jag visste inte. Men blodet rann i kroppen, hjärtat pumpade i bröstet och jag var redo att slå skiten ur honom. Jag hade förberett mig på ett långt tal, hur sårad jag var men när han stod framför mig ville jag bara en sak. Att han skulle ligga blodig på golvet.
'' How dare you come here? '', spottade jag fram och Niall stängde dörren och tog ett stort kliv, så han stod max fem centimeter ifrån mig.
'' Harry, talk. '', sa han. Prata? Jag lyfte näven. Han såg inte rädd ut. Blodet sprutade ur hans näsa. Jag hade slagit till honom. Jävla idiot. Han backade hostande och höll händerna för näsan.
'' Niall. I love you, you are my best friend. But how the fuck could you do that to me? '', skrek jag.
'' I love her! And she loved me, she said it for about fifteen minutes. We love each other. The only thing that can tear us apart is ... you. ''
Jag blev iskall. Deniz hade aldrig sagt att hon älskade mig. Älskade hon Niall? Älskade hon verkligen Niall?
'' Niall. I have a deal for you. Listen. '', sa jag och tog ett djupt andetag. Jag hade tänkt på detta. Länge. Eller i alla fall några minuter.
'' I'll ask Deniz if she wants to marry me. You do the same. She'll choose one of us. If she'll choose you, I'm still able to touch, kiss and talk to her until the marriage is off. '', berättade jag. Jag var rädd för att hon skulle välja Niall. Därför var jag tvungen att få tillbaka henne, genom Styles-händer och Styles-kyssar.
'' Deal. We only have one problem. ''
'' I'm listening. ''
'' A girl have a picture of me and Deniz kissing. If Deniz doesn't leave you alone, she'll spread the pic. '
'' I'll fix it. If she choose you, Niall - I still love you. You're still my best friend. ''
'' The same too you, Harry. We're best friends. ''
Vi log båda. Sedan gick han ut, med blödande näsa. Var jag arg på Deniz? Ord kunde inte beskriva min ilska. Men jag behövde henne. Alla gjorde misstag. Och jag kunde ta det med henne en annan gång. Viktigaste var att jag fick henne.
Jag sprang in i rummet. Mormors bröllopsring låg under byrån, gömd bland gamla strumpor. Det stod Harry ingraverat i ringen. Min mormors pappas namn.
Deniz Perspektiv
Jag var kall och stod i hissen till Harry's lägenhet. Han ville träffa mig. Tårarna sved bakom ögonlocken. Nu skulle han göra slut med mig. Han skulle skälla på mig, säga att han äcklades av mig.
Dörren var öppen och jag gick in med osäkra steg.
'' Harry ... '', andades jag  och han kom springade från något rum. Han föll ner på knä och såg mig rakt i ögonen.
'' Deniz. I love you. Will you marry me? ''

CHAPTER TWENTY - LITTLE THINGS

förlåt att det tar tid. men jag sitter och klurar, jag vill få delarna perfekta - allt ska hänga ihop, alla reaktioner ska vara äkta.. aja, nu skriver jag lite. satt på NO-lektionen och skrev, hahha får alla idéer på NO lektionen .. XD
BTW - FRÅGSTUUUUUUUND :D fråga på hörni c: svarar på alla frågor i ett inlägg. kram
OBS! får detta inlägget 7 kommentarer får ni den spännand, nästa delen imorgon! kram igen

Jag stod på gatan och försökte andas. Magen gick i kramper och jag kunde knappt stå. Till slut satte jag mig på huk, darrade av köld och rädsla. Och så darrade man väl när man grät sådär riktigt, riktigt mycket?
'' Deniz! '', skrek en välbekant röst. Jag visste redan vem det var.
'' Get away! I'm sick! '', ljög jag och öppnade munnen stort. Det kanske inte var en lögn i alla fall, det kändes inte alls bra. Som att jag var en fontän som snart skulle spruta, eller något.
Niall la sina armar runt omrking mig, och det blev genast varmare.
'' Leave me alone! '', försökte jag men han kramade mig hårdare.
'' Niall, I'm not ... I'm not good for you. I can't leave Harry. ''
'' But you said ... you said ... ''
'' It was a lie. Just so ... so we could get through this. It's Harry, Niall. ''
Hans armar var stela, och jag blev ännu kallare. Det började snigla ner snöflingor, London snö. Så vackert. Och han lät armarna falla, och gick någon meter. Ställde sig i en position så jag stod med ryggen vänd åt honom.
Vi var tysta. Skulle jag säga något? Vad skulle jag säga i sådana fall? Förlåt?
'' Hi Harry. I fucked your girlfriend. Yeah, Deniz. Excactly. And I kissed her in your house. '', sa Niall. Jag snodde runt, där Niall stod med mobilen tryckt mot örat.
Han stängde av och la mobilen i fickan medan vi stirrade på varandra.
'' I called Harry. And I said the truth, because I hate you. I hate you! '', sa Niall och jag anade tårar.
'' I love you! I love to hurt you, I love your smile, I love when you have your arms around me. I love everything about you, I love you Niall. '' Det var som att mitt hjärta talade, för jag sa sanningen till mig själv. Jag hade lurat mig själv. För när Harry ändå visste sanningen, spelade det ingen roll. Jag behövde inte hålla något hemligt. Jag kunde kyssa Niall, och jag kunde acceptera att jag älskade hur hans läppar smakade.
Jag älskade Niall. Jag älskade Niall så otroligt mycket.
'' How can I love someone like you? '', frågade Niall. Han skakade på huvudet och började gå.
'' Niall, don't go! You're everything I have. I love you. I love you! How many times do I need to say it? ''
'' Really? ''
'' Yes! I love you! I, I, I, love, love, love, you, you, you! '', skrek jag. Det kändes underbart. Han skrattade högt.
'' Are you drunk? ''
'' Drunk of love! '', skrek jag. Och så sprang jag på klackarna, rakt in i hans famn och kramade honom, drog in hans doft och borrande in ansiktet i hans hals. Han var en tredje del av mig. Jag var den andra delen. Den tredje var ... äh. Inte tänka på honom nu.
'' This feels so good. '', skrattade jag och tittade på honom. Niall log belåtet mot mig.
Jag såg ner på Deniz, hjärtat dunkade hårt. Jag tog vara av ögonblicket, för jag visste att snart skulle hon tänka på Harry. Inse att hon älskade honom också.
Jag kupade händerna om hennes ansikte.
'' I love you. '', sa jag. Hon log. Jag böjde mig över henne, hon böjde sig mot mig och våra läppar möttes. Passionerad kyss, där tungorna studsade över varandra och vi bet lite i varandras läpp.
'' Aooow! '', utbrast jag. '' You bit me! '', skrattade jag och la handen över munnen. Sedan kollade jag på handflatan, blod. Idiot, tänkte jag och skrattade högt.
'' Sorry. '', sa hon och log sött.
'' I have to go now. Can you go home on your own? ''
Hon nickade.
'' Text me when you're home. Good night, honey. '', sa jag. Tredje gången jag fick kyssa henne på kvällen, kyssa henne godnatt. Denna gång uppskattade vi båda det.
'' Love, love, love, Niall. '', sa hon och vi log båda. Sedan styrde jag stegen  mot någon annan. Var jag rädd? Nej. Jag skulle ta ett snack med honom, tänkte jag i hissen. Att han skulle lämna henne ifred. Och så drog jag i handtaget, det var öppet.
'' Hello Niall. '', sa Harry med smala ögon.
'' I think we have to talk. '', sa jag.
Han knäckte händerna, spände nävarna och såg ilsket på mig.
'' Action speaks louder then words, right? ''
 
VEMS PERSPEKTIV VILL NI SE UR NÄSTA KAPITEL? HARRY'S ELLER NIALL'S? XO

CHAPTER NINETEEN - LITTLE THINGS

drama over here höhö - TACK OLIVIA FÖR ATT DU STÄNDIGT KOMMENTERAR! GÖR MIG SJUKT GLAD! DU ÄR EN AV VÄRLDENS BÄSTA! PUSS&KRAM♥♥♥ och sen ett stort fett tack till alla som läser och kommenterar. Ni äger också! <3

 
'' It's here right? '', flämtade jag. Det hade gått ungefär tio minuter och vi stod och försökte andas utanför portarna in till parken fylld med stora rosenbuskar och andra välskötta växter. Och längst in fanns det ett övergivet café, fyllt med massor av växter över och det såg nästan ut som en del av trädgården.
'' Take my hand. '', sa Niall.
'' Niall .. we got busted for cheating. Don't make it any worse! '', snäste jag av och vi gick rakt fram. Jag försökte se helt neutral ut.
Längst in fläktade ett svagt ljus, övergivna cafét. Jag visste att det jobbade max tre personer där, och att dom en gång i tiden hade haft världens godaste muffins. Jag visste inte vad som hänt, någon hade köpt cafét och det hade inte blivit lika trevligt.
Vi öppnade den gnisslande dörren in och mitt hjärta bultade hårt. Jag skulle möta personen som tagit bild på mig och Niall kyssandes, och jag hade inte ens ett vapen med mig! Inget att försvara mig med!
'' So you came .. I'm not suprised though. '', sa en välbekant, utmärkt brittisk accent. Det lät nästan som Liam ett ögonblick, men jag insåg direkt att rösten var en tjej röst.
Plötsligt snodde hon runt, kom ut från skuggorna med en tjock, blond hårsvall och stort leende. Hon hade inte längre den svindyra klänningen, hon hade en annan som var kort, tajt och mörk. Visade upp mycket av hennes solbrända, långa, perfekta ben. Hon log stort.
'' Sit down, please. '', sa hon och log stort - visade upp en rad bländvita tänder - och jag satte mig direkt vid ett bord med ett tunt damlager och Niall kom ner bredvid mig.
Hon tog några steg och vände sig sedan om, klackarna slog hårt mot golvet. Sedan gav hon oss varsitt glas.
'' Do you want anything to drink? '', frågade hon.
'' What sick game are you playing? '', skrek Niall. Ja, han skrek. Rakt ut.
'' Niall, be nice. '', sa hon och så log hon.
'' Calm down, Niall. '', viskade jag när hon gick iväg. '' Just be calm and nice, and we'll maybe get through this. ''
'' I can't, Deniz! Do you know what will happen after this? I'll ... '', började han och babblade på i mitt undermedvetna. Skulle jag? Ja. Bara för vårt eget och Harry's bästa.
'' I'll pick you. Not Harry. If we get through this. I just don't want anyone to think I'm cheating, so we'll just get through this and then ... it'll get great. '', sa jag. För vårt eget och Harry's bästa, intalade jag mig själv när jag såg hur lyckan glimtade i hans ögon.
'' We'll get through it. Together. '', sa han och log stort.
'' Together. '' För vårt och Harry's bästa. För vårt och Harry's bästa. För vårt och Harry's bästa? Sista gången jag försökte intala mig själv det, lät det som en fråga. Var det verkligen bäst för oss båda?
'' Who wants soda? '', sa hon och log stort. Hon hade en stor sprit flaska i handen och hennes skratt ekade.
Glasen var flottiga med tydliga fingeravtryck.
'' Now let us talk. '', sa hon och så log hon igen. Vad spelade hon?
'' Deniz... don't you have a boyfriend? Harry Styles - that you loves so much... but even though that you're not only kissing with Niall. Let me tell you this, I got a tape on everyword you said and some pictures. If you don't want them to come out then listen very clearly on me. '', väste hon. Hon var nästan läskig.
'' H-how do you know this? '', frågade jag.
'' Didn't I say that you was going to listen? You should listen, you should be very respectful against me. Bitch. My name isn't fucking Alicia. My name is Savannah. '', sa hon som jag trott var Alicia. Men hon drog lite i sitt blonda hår och peruken föll av. Kolsvart hår föll ut, lika lockigt. Och hon drog något blött över ögonen som gjorde så den tjocka eyelinern som formade om hennes ögon försvann.
'' Niall, I'm One Direction's biggest fan! And I love you so much! It hurts so much to do this too you. But I have to, because that's the only way I can get him. ''
Vem ville hon ha? Liam? Louis? Zayn? Harry...
'' I pretended to move too Holmes Chapel, got friend with Anne and then I booked her every nihght she had guests. Hoping that you were coming. She didn't knew I was a Directioner. She didn't knew anything. So stupid. Just like you. I stalked you Deniz. Checked your tweets, and I got Jake a check to try to make it look like you kissed and told you that stuff in the car. I've been watching every step you take. I even watched you get your hair done. And when Niall came too you, and didn't walk out until next day I knew it! You've slept! '', skrattade hon. För första gången var jag rädd. Hon var sjuk. Psysiskt sjuk.
'' Why did you stalk me? '', sa jag. Vad var hennes fel!?
'' Because I need Harry. Just leave Harry alone and no one will see the pics! ''
Jag stirrade stint på henne. Va?
'' Think about it over the night, Deniz. I'll phone you tomorrow. ''
Jag reste mig och började springa ut. Bara springa. Hon var sjuk. Hon hade sett allt jag gjort. Hon ville att jag skulle lämna Harry. What?

CHAPTER EIGHTEEN - LITTLE THINGS

vafan ... har ej skrivit på mega länge. sry. men ska skriva nu, och jag tror denna novell börjar närma sig sitt slut. något ni önskar för nästa? den kommer handla om Liam och Gabriella.
sorry att man ej kunde se texten!

Inbäddad bildlänkJag tänkte på jobbinterjvun. Jag hade fortfarande det lilla restaurang jobbet men var rädd att bli sparkad, så jag hade typ försökt bli plusmodell. Bara tanken gjorde mig nästan svettig.
'' Deniz. Are you okay? '', frågade Harry och jag nickade. En enkel,svart spetsklänning och ett par svarta pumps med en liten rosett.Och lockigt hår. Nu var det dags. Att träffa Harry's familj.
Alla killarna hade följt med, någon stor middag. En liten kuvertväska, där jag hade mobil och nycklar och pengar. En leendes kvinna stod i dörren.
'' Hello! You must be Deniz. '', sa hon och log.
'' Yes, that's me. And you are Harry's mother? '', frågade jag och log och försökte se extra trevlig ut.
Hennes ansikte stelnade till.
'' Alicia! '', utbrast en välbekant röst och Niall omfamnade kvinnan. '' I've missed you so much. '', sa han och kysste henne på båda kinderna. Plötsligt blev jag arg. Vad höll Niall på med?
Middagen gick bra, jag och Harry's syster Gemma kom bra överens. Men sedan försvann Niall och '' Alicia ''. Jag ljög om att jag skulle pudra näsan. Men egentligen följde jag efter ljudet av Alicias skratt som klingade.
De stod på taket, han höll armen om henne. Det sved nästan i mitt hjärta. Varför? Jag hade Harry.
'' Alicia, Harry wants to say someting too you. '', avbröt jag när jag såg att Niall nästan tänkte kyssa henne. Båda vände sig om och Alicia rynkade på näsan.
'' Uh. Okay. '', sa hon och gick förbi mig. Hon luktade svindyr parfym, och hade på sig en klänning som jag sett för flera tusen pund i ett skyltfönster, och monsterhöga klackar. en sådandär perfekt rik tjej med blont, lockigt hår och rik.
Jag gick fram till Niall, efter att ha stängt dörren till balkongen lite.
'' You find a girl now? '', snäste jag.
'' Hey, you make out with Harry in my face. ''
'' Maybe because he's my boyfriend? ''
'' Who has sex with her boyfriends best friend? '' Jag tystnade. Jag började gå mot dörren, med gråten i halsen. Jag var ett monster.
'' Deniz... I'm sorry. Okay? I really am. But you're not the one who have to look at Harry and hate yourself. And he loves you. And he shouldn't. That's how I feel. I have to tell him. '', sa Niall.
'' No. You can't. You can't, do you understand? ''
'' Then kiss me. ''
Jag ville inte kyssa honom. Inte alls, men jag ville inte heller såra Harry med sanningen.
Jag gick motvilligt och ställde mig framför Niall.
'' So. Just kiss me now. ''
'' There's no fun in that. '', sa han och skrattade. Jag slöt ögonen. Han tog tag i en av mina hårslingor och förde den mot sin näsa och drog ett djupt andetag.
'' You smell so good. '', sa han och la en hand på min höft.
'' I love you so much. I wouldn't mind kissing your lips all day.. '', viskade han. Jag hatade det ... men jag ville säga
'' I love you too. '' Åh nej. Hög tanke. Åh nej. Det är inte bra att tänka högt. Inte bra alls. Nej. Nej. Nej.
'' I know. '', sa han och log belåtet. Sedan kysste han mig. Jag vet inte hur länge det var, bara att våra tungor skaffade barn (saliv) och att jag bet honom lite i underläppen.
Sedan tryckte jag undan hans bröstkorg.
'' Don't tell. '', sa jag. Sedan gick jag. När jag öppnade dörren stod Alicia några meter ifrån den och kollade på sin mobil.
Hon såg knappast ut att ha stått där i mer än två sekunder, hon var helt röd och andades högt.
'' What happened? '', frågade jag.
'' I just ran up because Harry wanted you to came down. But uh .. '', började hon.
'' Skip it. '', sa jag bara.
 
Det var kväll och jag och Niall var hemma hos Harry. Det kändes ... ganska naturligt ändå. Niall gick till slut, sa hej då och så fort han stängt dörren la sig Harry över mig.
'' Finally. Alone. '', andades han och började kyssa mig på nacken och neråt.  Mobilen pep till.
'' Harry.. I need to look. Maybe it's my new work. '', viskade jag. Han stönade högt.
'' I need to punish you for this. '', sa han strängt och la armarna i kors.
Jag skrattade och tog upp mobilen. Tystnade direkt.
Hey you fucking slut and cheater. Come to The Wolwer Garden in 15 minutes. Or this can come out. xx
Det var en video, men jag kunde inte trycka. Men bilden var på mig och Niall, på taket. som kysstes.
'' Harry, I'm sorry. '', viskade jag och tog mobilen, sprang till hallen och drog på mig kappan och satte fötterna i pumpsen.
'' Deniz? What the .. '', började han men jag stängde igen dörren och tryckte på hiss knappen. Han kom ut.
'' Where are you going? '', frågade han.
Jag ville inte ljuga, ha mer att dölja och mer att förlora av honom.
Hissdörrarna öppnades och jag sprang in.
Han ställde sig ivägen för hissdörrarna, så de ej kunde stängas.
'' Harry, move! '', sa jag högt. '' Now! ''
'' No. Not until you're telling me where you're going. ''
'' STOP HARRY! Now you get your ass into the apartment, otherwise I'll cut your penis off! I'll tell you later, okay? Now just move! ''
Han tog ett steg bakåt och hissen började åka. Andas. Andas.
Så fort jag sprungit ut ur porten stod en flämtande Niall där.
'' You got the text? I was just going to pick you up.. '', flämtade han.
'' It's 7 minutes left. We got to go. Now. ''
 
oppss drama .. skriver mer imorgon yay. förlåt tat det var lite stavfel o shit men :3333 <33

INFO

hej fina människor! jag håller på och tänker och tänker och ba: vad i helvetesmjöl ska jag skriva egentligen?
jag tänker: drama.
men åh jag gör niall för elak, så måste liksom raderao ch skriva om. men öh, jag hoppas ni får ett kapitel snart. ge inte upp hoppet!! xxxxx

RSS 2.0